Вашата кошница е празна!

Афилиейт програма

АФИЛИЕЙТ ПРОГРАМА

ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Предлагаме ви възможност да си докарате допълнителни доходи, като се възползвате от посетителите на ваша интернет страница, профил в социална мрежа, електронна поща или друг вид електронен портал, който управлявате или просто имате профил, който ви позволява да правите публикации.

Единственото, което е необходимо да направите, е афилиейт профил при нас, като натиснете ТУКпопълните необходимите данни и изберете подходящия за вас начин, по който искате да си получавате комисиона. 

Следващото нещо, което трябва да направите, е да генерирате линк/линкове с проследяващ код за продукта/продуктите, които искате да поставите при вас, като използвате инструмента за генериране на линкове, който ще видите в секция "Партньорски код за проследяване", след като се регистрирате и влезете в афилиейт профила си. 

В полето "Генератор на проследяващи линкове" попълвате продукта, който искате да рекламирате, като е необходимо да напишете само първите букви, след което той се визуализира автоматично в падащо меню, от където трябва да го изберете.  

Последната стъпка е да копирате линка с проследяващия код, който вече е генериран в полето "Проследяване на препратка" и да го поставите/публиквате във вашият сайт/профил в социална мрежа, така че посетителите ви да го виждат.

Когато посетител на вашия сайт, профил в социална мрежа, електронна поща или друго натисне върху линка, който сте генерирали и поставили, се препраща към нашия онлайн магазин. Ако този посетител направи поръчка при нас, то чрез проследяващия код, който е вмъкнат в линка, автоматично във вашия афилиейт профил се генерира комисион, който представлява 15% от стойността на поръчката. При всяка следваща поръчка комисионите се натрупват във вашата сметка, като вие можете да ги виждате и следите в афилиейт профила си.

Можете да изполвате натрупаният комисион за пазаруване в нашия онлайн магазин или да поискате изплащане, когато сумата достигне минимум 50 лв., като ни изпратите имейл на: store@dreshnik.com от адреса на електронната поща, с която сте регистрирали афилиейт профила си при нас.

За вход/регистрация в афилийет програмата натиснете ТУК.

Всеки наш партньор получава пълно съдействие от служителите на сайта Dreshnik.com при всякакви възникнали въпроси.

Back to Top

 +359 883 283040

  +359 82 522 331