Вашата кошница е празна!

Замяна & връщане

ЗАМЯНА & ВРЪЩАНЕ

Всеки артикул, закупен от сайта Dreshnik.com може да бъде върнат в неограничен срок от време, като трябва да са спазени следните условия:

- потребителят да предостави Разписка за получаване на пощенска пратка, издадена от куриерската фирма, с която да удостовери, че стоката е закупена именно от търговеца. 

- закупената стока да бъде в ненарушен търговски вид

- закупената стока да бъде със запазена опаковка и етикети

- закупената стока да бъде без следи от употреба (да не е носен, пран, гладен)

- закупената стока да бъде без странични миризми (цигари, парфюм и др.)

Преди да бъде върната стоката, потребителят е задължен да се свърже с продавача и да го уведоми за своето намерение да върне артикул по дадена поръчка.

Формуляр за право на отказ от договор можете да свалите от тук

Връщането на артикули става съгласно следните данни:

Получател: фирма Глобъл Сток ЕООД

Офис на Спиди Русе Янтра - Университет

Тел. 0883 283040

Пратките се изпращат с наложен платеж, в случай, че потребителят е получил стоката чрез пратка с наложен платеж.

В случай, че потребителят е заплатил авансово чрез друг платежен метод, пратките се изпращат без наложен платеж.

Всички пратки се изпращат с опция за преглед.

В случай, че са спазени условията за връщане, продавачът заплаща наложения платеж за върнатата пратка, като потребителят може да получи сумата на следващия работен ден в офис на Спиди или на адреса, от който е изпратена пратката (наложени платежи по пратки, изпратени от офис на Спиди, се изплащат на следващия работен ден след получаване в същия офис, а наложени платежи по пратки, изпратени от адрес, се изплащат на следващия работен ден след получаване, чрез куриер на същия адрес).

Когато потребителят е упражнил правото си на отказ от договора от разстояние, търговецът възстановява всички суми, включително и разходите за доставка, в случай, че потребителят е избрал най-евтиния вид стандартна доставка, предлагана от търговеца.

Търговецът не възстановява допълнителните разходи за доставка на стоките, когато потребителят изрично е избрал начин на доставка на стоките, различен от най-евтиния вид стандартна доставка, предлагана от търговеца.

Търговецът възстановява сумата като използва същото платежно средство, използвано от потребителя при генерирането на заявката.

В случай, че не са спазени условията за връщане, продавачът има право да откаже пратката след преглед. Разходите по доставка в този случай, остават за сметка на потребителя.

При получаване на пратката, потребителят трябва да провери съдържанието на пакета за съответствие на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за издаване протокол за увредена пратка.

 

Back to Top

 +359 883 283040

  +359 82 522 331