Вашата кошница е празна!

Защо да пазарувате от нас

ЗАЩО ДА ПАЗАРУВАТЕ ОТ НАС

Смеем да твърдим, че предлагаме едни от най-безопасните условия за онлайн пазаруване, и то не на българския пазар, а на СВЕТОВНО НИВО!

И това съвсем не са празни приказки.

Сега ще разбереш защо...

Всяки артикул, публикуван в нашия онлайн магазин е 100% оригинален, произведен в заводите на съответната марка при строг качествен контролзакупен от лицензирани дистрибутори, с гарантиран произход и качество.

Нещо повече.

Всяка стока е налична на склад и се изпраща към теб  ВЕДНАГА след  поръчка.  Доставя се в рамките на 1 работен ден.

Да, ако днес направиш заявка при нас, утре сутрин твоята пратка ще бъде доставена. Без чакане!

Какво по-хубаво от това:)

Нашите артикули се изпращат към теб с опция за преглед и тест преди заплащане. Можеш да видиш и пробваш, а ако не харесаш покупката си на живо, можеш просто да я откажеш.

Ние няма да се сърдим и дори ще заплатим разходите по връщането на пратката.

И това не е всичко!!

НЕОГРАНИЧЕН СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА!!

Точно така.

Правилно прочете:  ако не си доволен от покупката си и решиш да я върнеш, ние ще я приемем обратно, независимо дали е минал ден,  година или повече и ще възстановим сумата, която си заплатил за нея. При това ще заплатим с наложен платеж, като ти си получаваш парите до 1 работен ден след връщане.  Не е ли страхотно?

Ако размерът, който си заявил, не е паснал или не си харесал покупката си, но желаеш  да я замениш с друга, ние ще поемем изцяло разходите по замяната в двете посоки.

Не рискуваш нищо!

Имаш притеснения относно материалите, размерите или цената на доставката?

Снимковият материал и описанието на нашите продукти са внимателно подготвени и дават максимална информация за всеки продукт. А ако имаш колебания по отнoшение на размера, можеш да използваш нашата „досадно” подробна таблица с размери. Към всеки продукт ще намерш бутон „Изчисли цена”, чрез който с един клик можеш да калкулираш цената на доставката с точност до стотинка!

Няма начин да останеш подведен!

Ако въпреки всичко това обаче, имаш нужда от допълнителна информация или съвет , ние ще те посрещнем с приятелско отношение, винаги готови да ти съдействаме в намирането на най-подходящия артикул от нашия онлайн магазин.

Със сигурност вече си казваш, че толкова безрискови условия за пазаруване ще струват скъпо за клиента. При нас обаче не е така!

Целта ни бе да сътворим онлайн магазин, който да е мечтано място за пазаруване на всеки клиент. Затова беше задължително да съчетаем качествена 100% оригинална стока и ниска цена в едно изречение и да предложим на нашите клиенти само ОПТИМАЛНОТО!

ТВЪРДЕ ХУБАВО И Е ИСТИНА!

Посети нашия магазин! Хващаме се на бас с теб, че ще си харесаш много неща:)

Back to Top

 +359 883 283040

  +359 82 522 331