Вашата кошница е празна!

Кои сме ние?

ЗАЩО ДА ПАЗАРУВАШ ОТ НАС?

Смеем да твърдим, че предлагаме едни от най-безопасните условия за онлайн пазаруване, и то не на българския пазар, а на СВЕТОВНО НИВО!

И това далеч не са празни приказки.

Сега ще разбереш защо...

Всяки артикул, публикуван в нашия онлайн магазин е 100% оригинален ,закупени от лицензирани дистрибутори, с гарантиран произход и качество

Освен това всяка стока е налична на склад и се изпраща към теб  ВЕДНАГА след  поръчка, доставя се в рамките на 1 работен ден.

Да, ако днес направиш заявка при нас, утре сутрин твоята пратка ще бъде доставена. Без чакане!! Какво по-хубаво от това!

 

Нашите артикули се изпращат към теб с  опция за преглед и тест преди заплащане. Можеш да видиш и пробваш….ако не харесаш покупката си на живо, можеш просто да я откажеш. Ние няма да се сърдим и дори ще заплатим разходите по връщането на пратката.

 

И това не е всичко!!

 

НЕОГРАНИЧЕН СРОК ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА, ИЗЦЯЛО ЗА НАША СМЕТКА. Точно така, правилно прочете:  ако не си доволен от покупката си и решиш да я върнеш, ние ще я приемем обратно, независимо дали е минал ден,  година или повече и ще възстановим сумата, която си заплатил за нея. При това, ще поемем доставката до нас и ще заплатим с наложен платеж, като ти си получаваш парите до 1 работен ден след връщане.  Не е ли страхотно?

 

Ако размерът,  който си заявил не е паснал или не си харесал покупката си, но желаеш  да я замениш с друга, ние ще поемем изцяло разходите по замяната в двете посоки. Не рискуваш нищо!

 

Имаш притеснения относно материалите, размерите или цената на доставката?

 

Снимковият материал и описанието на нашите продукти са внимателно подготвени и дават максимална информация за всеки продукт. А ако имаш колебания по отнишение на размера, можеш да използваш нашата „досадно” подробна таблица с размери. Към всеки продукт ще намерш бутон „Изчисли цена”, чрез който с един клик можеш да калкулираш цената на доставката с точност до стотинка!

 

Няма начин да останеш подведен!

 

Ако въпреки всичко това обаче, имаш нужда от допълнителна информация или съвет , ние ще те посрещнем с приятелско отношение, винаги готови да ти съдействаме в намирането на най-подходящия артикул от нашия онлайн магазин.

 

И не сме свършили до тук! Има и още!

 

Разполагаме с цяла палитра от възможности за плащане, но най-интересна вероятно за теб ще бъде опцията за ЗАБАВЕНО ПЛАЩАНЕ без оскъпяване до 15 дни!

 

Какво е това? Нова услуга от Кредисимо АД, а ние сме един от първите магазини, които я предлагат на българския пазар. Нашите консултанти ще се радват да те запознаят по-подробно с  тази услуга!

 

Със сигурност вече си казваш, че толкова безрискови условия за пазаруване ще струват скъпо за клиента. При нас обаче не е така!

 

Целта ни бе да сътворим онлайн магазин, който да е мечтано място за пазаруване на всеки клиент. Затова беше задължително да съчетаем качествена 100%  оригинална стока и ниска цена в едно изречение и да предложим на нашите клиенти само ОПТИМАЛНОТО!

 

ТВЪРДЕ ХУБАВО И Е ИСТИНА!

 

Посети нашия магазин! Хващаме бас, че ще си харесаш много неща)

 

Back to Top

 +359 883 283040

  +359 82 522 331