Вашата кошница е празна!

ОБУВКИ - Supra Vaider Low - кецове - черно - сиво

ОБУВКИ - Supra Vaider Low - кецове - черно - сиво
ОБУВКИ - Supra Vaider Low - кецове - черно - сиво ОБУВКИ - Supra Vaider Low - кецове - черно - сиво ОБУВКИ - Supra Vaider Low - кецове - черно - сиво ОБУВКИ - Supra Vaider Low - кецове - черно - сиво ОБУВКИ - Supra Vaider Low - кецове - черно - сиво ОБУВКИ - Supra Vaider Low - кецове - черно - сиво ОБУВКИ - Supra Vaider Low - кецове - черно - сиво ОБУВКИ - Supra Vaider Low - кецове - черно - сиво

Supra Vaider Low - кецове - черно - сиво

Код на продукта:893
160.00 лв
29.00 лв
Вие спестявате 131.00 лв
Таблица с размери
* Размер:

 
   - ИЛИ -   

Лицев материал: Естествена кожа + текстил

Вътрешна част: Текстил 

Подметка: Гума

Цвят: Черно - сиво

Произведени в Китай

100% ОРИГИНАЛЕН ПРОДУКТ

ЗАКОПЧАВАНЕ
ЗАКОПЧАВАНЕ Връзки
Цвят
ОСНОВЕН Черен
Материал
МАТЕРИАЛ Текстил

Поръчките, получени до 16:30 часа в работен ден се изпращат на същия ден. Поръчките получени след този час се изпращат на следващия работен ден (изключение правят само продукти с посочена конкретна дата за доставка).

Доставките се извършват за 1 работен ден с часове за разнос между 9:00 и 18:00 часа до адрес на клиента, или между 9:00 и 18:00 часа в офис на Еконт Експрес.

Доставки в неделя и празнични дни не се извършват.

Доставката е за сметка на клиента, като се изчислява автоматично при поръчка на база на въведените данни за доставка и тарифите на Еконт Експрес и е включена в крайната сума на поръчката. Всички клиенти на сайта Dreshnik.com се възползват от отстъпка 30% от цената на куриерската услуга на Еконт Експрес, като тази отстъпка е включена в окончателната цена за доставка, която сайтът автоматично изчислява.

В случай, че поръчате по телефон, е-мейл, скайп или в чата на сайта, цената на доставката отново се калкулира според тарифите на Еконт Експрес, с отстъпка 30% и се заплаща допълнително при получаване на поръчката.

За поръчки на стойност над 99 лв., доставката е безплатна.

В случай, че желаете да изчислите предварително цената на доставка за даден продукт, можете да направите това, като отворите продукта, изберете желания размер и кликнете в горния десен ъгъл на бутона  

Dreshnik.com предоставя на всеки от клиентите си възможност за преглед и тест на закупените стоки преди заплащането им.

Преди да бъде използвана опцията за преглед и тест на стоката, получателят заплаща куриерската услуга от продавача до него на Еконт Експрес и в случай, че откаже пратката след опция за преглед и тест, тази услуга остава за негова сметка, а разходите по връщането на стоката, са за сметка на Dreshnik.com.

Ако потребителят желае да му бъде изпратена заместваща пратка с друг размер от същия артикул или друг артикул, разходите по втората пратка са за сметка на Dreshnik.com. Втората пратка също подлежи на преглед и тест, като разходите по връщането на стоката, остават за сметка на Dreshnik.com

В случай, че пратката не бъде тествана при доставка, но клиентът реши да я замени с друг размер или друг артикул, разходите по замяната са за сметка на Dreshnik.com.

Ако пратката не бъде тествана при доставка, но клиентът реши да я върне, Dreshnik.com поема разходите по връщане на пратката, в случай, че тя е изпратена като пощенска пратка от офис на Еконт Експрес. Ако потребителят реши да я върне от адрес, разходите по връщането остават за сметка на потребителя (клиента).

В случай, че доставеният артикул е дефектен, Dreshnik.com поема разходите за доставка в двете посоки. 

За повече информация натиснете тук

Ако имате въпроси, не се колебайте да пишете на живо в чата (в долния десен ъгъл на сайта) или да се свържете с нас по някои от следните начини:

Имейл: office@dreshnik.com

Мобилен телефон:

+359 883 283040

Стационарен:

+359 82 555 331

В случай на отказ на пратката след опция за преглед и тест, разходите по връщането на стоката са за сметка на Dreshnik.com.

Ако желаете да ви бъде изпратен друг артикул (друг размер, друг модел), разходите по втората пратка са за наша сметка, така вие няма да заплатите повторно доставка към куриерска фирма Еконт Експрес. Втората пратка също подлежи на преглед и тест, като разходите по връщането на стоката остават за сметка на Dreshnik.com.

В случай, че пратката не бъде тествана при доставка, но клиентът реши да я замени с друг размер или друг артикул, разходите по замяната са изцяло за сметка на Dreshnik.com.

Ако пратката не бъде тествана при доставка, но клиентът реши да я върне, ние поемаме разходите по връщане на пратката, в случай, че тя е изпратена от офис на Еконт Експрес като пощенска пратка. Ако потребителят реши да я върне от адрес, разходите по връщането остават за сметка на потребителя (клиента).

Всеки артикул, закупен от сайта Dreshnik.com може да бъде върнат в неограничен срок от време, като трябва да са спазени следните условия:

- ненарушен търговски вид

- запазенa опаковка и етикети

- без следи от употреба (да не е носен, пран, гладен)

- без странични миризми (цигари, парфюм и др.)

Преди да бъде върната стоката, потребителят е задължен да се свърже с продавача и да го уведоми за своето намерение да върне артикул по дадена поръчка.

Връщането на артикули става съгласно следните данни:

Получател: фирма Глобъл Сток ЕООД

Офис на Еконт Русе Здравец

Тел. 0883 283040

Пратките се изпращат с наложен платеж и опция за преглед преди заплащане.

Продавачът заплаща наложения платеж за върнатата пратка, като потребителят може да получи сумата за артикула до 1 работен ден  - в офис на Еконт Експрес или на адреса си (Заб.: наложени платежи по пратки, изпратени от офис на Еконт, се изплащат в рамките на 1 работен ден след получаване в същия офис на Еконт; наложени платежи по пратки, изпратени от адрес, се изплащат в рамките на 1 работен ден след получаване, чрез куриер на същия адрес).

В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми става чрез нареждане на обратна операция по картата в срок от 2 работни дни.

В случай, че пратката не отговаря на изискванията за връщане, продавачът има право да откаже пратката след преглед. Разходите по доставка в този случай, остават за сметка на потребителя.

При получаване на пратката, потребителят трябва да провери съдържанието на пакета за съответствие на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за издаване на протокол за увредена пратка.

Нови продукти
Back to Top

 +359 883 283040

  +359 82 522 331