Вашата кошница е празна!

Пазаруване на едро

ПАЗАРУВАЙ НА ЕДРО

Ако имате магазин, склад или просто желаете да закупите на едро качествена, маркова стока, с гарантиран произход, от реномирани, световноизвестни марки, сте попаднали на точното място.

Ние, от фирма Глобъл Сток ЕООД, сме съсредоточени в търговията с маркови дрехи, обувки и аксесоари на дребно и едро, като разполагаме със склад в гр. Русе.

Съобразявайки се с икономическата ситуация, се опитваме да бъдем максимално гъвкави и да отговорим на всички нужди на клиента, като за целта премахваме редица ограничения, характерни за търговията на едро, в следствие на което се възползвате от следните предимства:

- възможност за комбинирана поръчка от различни марки, модели, разцветки и размери, без ограничение, като не ви задължаваме да закупувате всички налични номера от даден артикул

- възможност за малки поръчки на стока от сайта - налична при нас на склад и готова за незабавна експедиция със срок на доставка един работен ден за населени места с наличен офис на Еконт Експрес

- безплатна доставка до вашия адрес или до офис на Еконт Експрес

- възможност за преглед на стоката преди заплащане

Всички стоки в Dreshnik.com са налични на склад в посочените в сайта размери, като осреднената отстъпка за пазаруване на едро е 20 % от посочните цени (цените са с включено ДДС) за всички стоки. Минималната сума за поръчка на едро е 400 лв с ДДС, след приложената отстъпка (500 лв с ДДС на цени от сайта), което Ви дава възможност за по-чести и малки поръчки според потребностите ви и не ви задължава да инвестирате излишни средства в стока.

При добавяне в кошницата на стоки на стойност над 500 лв., в сайта автоматично се прилага отстъпката от 20%. След като завършите поръчката си, наш служител ще се свърже с вас на посочения телефонен номер за потвърждение на поръчката и уточнение на детайлите по доставката. 

Заплащането става в брой, с наложен платеж при получаване на стоката, след като сте я прегледали и одобрили или авансово по банков път.

Всяка закупена стока се придружава от данъчна фактура с фигуриращи марките на стоките, което ви гарантира безпроблемното им разпространение в рамките на ЕС.

Данни за фактура можете да попълните в полето "Допълнителен коментар към поръчката" или да ги предоставите отделно, като ни ги изпратите на е-мейл: store@dreshnik.com

В случай, че желаете доставка извън България, можете да използвате за поръчка нашите онлайн магазини Dreshnik.ro за Румъния, Dreshnik.gr за Гърция и Dreshnik.eu за останалите държави в целия свят, където автоматично се начислява точна цена за доставка до вашата държава или да направите поръчка през Dreshnik.com, като изберете произволен адрес в България, след което ние ще се свържем с вас за да ви дадем точна цена за доставка до вашата държава (ако вече сте платили онлайн, разликата в цената за доставка се доплаща допълнително).

Ако имате въпроси, не се колебайте да пишете на живо в чата (в долния десен ъгъл на сайта) или да се свържете с нас чрез някои от следните начини:

Имейл: store@dreshnik.com

Мобилен телефон:

+359 883 28 30 40

Стационарен:

+359 82 555 331

Back to Top

 +359 883 283040

  +359 82 522 331