Вашата кошница е празна!

Партньорство

СТАНИ НАШ ПАРТНЬОР И ПЕЧЕЛИ ОНЛАЙН

Ако разполагате със свободно време, търсите почасова работа или просто имате желание да си докарате доходи, сайтът Dreshnik.com може да ви даде една възможност да печелите допълнително!

Как?

Като станете наш търговски посредник или участвате в нашата афилиейт програма.

Няма изисквания за стаж, образование или начален капитал.

Да станеш наш партньор е лесно и приятно!

1. ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО

Вие сте физическо или юридическо лице и имате желание да работите с нас. Какво следва да направите?

Свържете се с нас:

- на живо в чата на сайта (долу в дясно)

- на е-мейл: office@dreshnik.com

- на телефони:  +359 883 28 30 40; +359 82 555331

- на Skype: dreshnik.com

Наш представител ще се радва да ви запознае с подробностите.

Ставайки наш сътрудник, Вие:

- печелите процент от стойността на всяка успешно продадена стока

- не рискувате нищо

- не влагате средства

- запазвате пълна независимост

- не сте ангажирани с минимален брой поръчки или оборот за какъвто и да е било период

- при никакви обстоятелства не дължите неустойки и/или каквито и да е било такси

- получавате натрупан комисиона според вашите желания: с пощенски превод в удобен за Вас офис на Еконт Експрес или по банков път, в края на всеки календарен месец

- организирате сами работния си график, като можете да отделяте време когато и колкото решите, според личните ви ангажименти

- можете да използвате процентната отстъпка за себе си, семейство и приятели

Избирайки да станете наш партньор, вие си гарантирате комисион чрез директни продажби на продуктите от сайта Dreshnik.com, с възможност да предлагате нашите стоки във Ваш или други сайтове за онлайн търговия, сайтове за обяви и др. платформи.

В случай, че сте собственик на онлайн магазин и желаете да импортирате нашите артикули автоматично, като ще ви предоставим линк, откъдето можете да сваляте актуален към всеки един момент xml-фийд с всички налични продукти и необходимата информация за тях. 

Всеки наш партньор получава пълно съдействие от служителите на сайта Dreshnik.com при всякакви възникнали въпроси.

2. АФИЛИЕЙТ ПРОГРАМА

Предлагаме ви възможност да си докарате допълнителни доходи, като се възползвате от посетителите на вашата интернет страница, профил в социална мрежа, електронна поща или друг вид електронен портал, който управлявате или просто имате профил и ви позволява да правите публикации.

Единственото, което е необходимо да направите, е да си направите афилиейт профил при нас, като натиснете ТУКпопълните необходимите данни и изберете подходящия за вас начин, по който искате да си получавате комисиона. 

Следващото нещо, което трябва да направите, е да генерирате линк/линкове с проследяващ код за продукта/продуктите, които искате да поставите при вас, като използвате инструмента за генериране на линкове, който ще видите в секция "Партньорски код за проследяване", след като се регистрирате и влезете в афилиейт профила си. 

В полето "Генератор на проследяващи линкове" попълвате продукта, който искате да рекламирате, като е необходимо да напишете само първите букви, след което той се визуализира автоматично в падащо меню, от където трябва да го изберете.  

Последната стъпка е да копирате линка с проследяващия код, който вече е генериран в полето "Проследяване на препратка" и да го поставите/публиквате във вашият сайт/профил в социална мрежа, така че посетителите ви да го виждат.

Когато посетител на вашият сайт, профил в социална мрежа, електронна поще или друго, натисне върху линка, който сте генерирали и поставили, той се препраща към нашия онлайн магазин. Ако този посетител направи поръчка при нас, то чрез прослдяващия код, който е вмъкнат в линка, автоматично във вашия афилиейт профил се генерира комисион, който представлява 15% от стойността на поръчката. При всяка следваща поръчка комисионът се натрупва във вашата сметка, като вие можете да го виждате и следите в афилиейт профила си.

Можете да поискате изплащане на комисиона, когато сумата достигне минимум 50 лв., като ни изпратите имейл на: office@dreshnik.com от адреса на електронната поща, с която сте регистрирали афилиейт профила си при нас.

За вход/регистрация в афилейт програмата, натиснете ТУК.

Всеки наш партньор получава пълно съдействие от служителите на сайта Dreshnik.com при всякакви възникнали въпроси.

Back to Top

 +359 883 283040

  +359 82 522 331