Вашата кошница е празна!

Поръчка & Доставка

ПОРЪЧКА & ДОСТАВКА

ПОРЪЧКА

Заявка на артикули, пуснати за продажба в сайта Dreshnik.com, може да стане по някои от следните начини:

- онлайн в платформата Dreshnik.com, с и без регистрация

- на телефон: 0883 28 30 40

- на Е-mail: office@dreshnik.com

- в чата на сайта (в долния десен ъгъл)

- в Skype: dreshnik.com

Ако сте нов клиент можете да направите поръчка като гост или да регистрирате акаунт при нас, като и в двата случая е необходимо да предоставите следната информация: имена, имейл адрес и коректен мобилен телефонен номер за връзка. Ако регистрирате профил, няма да е необходимо да попълвате тези данни при последваща поръчка, а само да влезете в профила си с паролата, която сте попълнили при създаване на акаунта. Всички регистрирани профили имат достъп до история на поръчките си.

Възможна е и регистрация с Facebook профил чрез натискане на бутона F вход, като при първоначалната регистрация се изисква да въведете телефонен номер за връзка. 

Ако желаете да закупите бързо и лесно само един продукт/размер, можете да използвате бутона "Купи сега", като при натискане на този бутон за съответния продукт, сайтът автоматично изтрива всички предходни продукти, добавени в кошницата и ви пренасочва директно към страницата за завършване на поръчката.

При закупуване на повече от един продукт, е необходимо да се направи регулярна поръчка онлайн в платформата Dreshnik.com, чрез добавяне на съответните артикули в кошницата чрез бутона "Добави в кошницата".

След попълване на необходимите данни за доставка, натиснете бутона "Изчислете цена & продължете" и след като се калкулира цената за доставка, избирате плащане "при доставка".

След като сте избрали по какъв начин искате да направите плащането, можете да натиснете бутона "Продължете" в долният десен ъгъл, за завършване на поръчката.

След завършване на поръчка, Dreshnik.com ще изпрати потвърждение на поръчката по е-мейл. За да бъде окончателно потвърдена поръчката, е необходимо да се свържем с вас по телефона, затова се уверете, че посоченият номер е актуален и вярно изписан.

Поръчки се приемат 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието.

Поръчки, направени до 16 часа, се обработват и изпращат на същия работен ден и се доставят до 18 часа на следващия работен ден.

Поръчки, направени след 16 часа, се обработват и изпращат на следващия работен ден, с доставка 1 работен ден.

Поръчки, направени в събота, неделя или празнични дни, се обработват и изпращат на първия работен ден, с доставка 1 работен ден.

ДОСТАВКА

ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ СЕ ИЗПРАЩАТ С ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ ПРЕДИ ЗАПЛАЩАНЕ!

След потвърждение на поръчката по телефон, Dreshnik.com изпраща уведомителен е-мейл към потребителя, че поръчката е потвърдена и подлежи на изпращане с куриерска фирма Спиди.

Поръчките, получени до 16:00 часа в работен ден се изпращат на същия ден. Поръчките получени след този час се изпращат на следващия работен ден.

Доставките се извършват за 1 работен ден (с изключение на поръчките за стоки с посочена конкретна дата за доставка) с часове за разнос между 9:00 и 18:00 часа до адрес на клиента, или между 9:00 и 18:00 часа в офис на Спиди.

Доставки в неделя и празнични дни не се извършват.

Доставката е за сметка на клиента за всички поръчки на стойност под 99 лв и е фиксирана 4,99 лв до личен адрес или до офис на Спиди.

За поръчки на стойност над 99 лв., доставката е безплатна.

Dreshnik.com предоставя на всеки от клиентите си възможност за преглед и тест на закупените стоки преди заплащането им.

Ако потребителят желае да му бъде изпратена заместваща пратка с друг размер от същия артикул или друг артикул, разходите по втората пратка са за сметка на Dreshnik.com.

В случай, че пратката не бъде тествана при доставка, но клиентът реши да я замени с друг размер или друг артикул, разходите по замяната са за сметка на Dreshnik.com.

Ако пратката не бъде тествана при доставка, но клиентът реши да я върне в последствие, разходите по връщането остават за сметка на потребителя (клиента).

В случай, че доставеният артикул е дефектен, Dreshnik.com поема разходите за доставка в двете посоки. 

ДОСТАВКА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ

В случай, че желаете доставка извън България, моля свържете се с нас на е-мейл store@dreshnik.com

Ако имате въпроси, не се колебайте да пишете на живо в чата (в долния десен ъгъл на сайта) или да се свържете с нас по някои от следните начини:

Имейл: store@dreshnik.com

Мобилен телефон:

+359 883 28 30 40

 

Back to Top

 +359 883 283040

  +359 82 522 331